Najava praktične DESIGN THINKING radionice

Radionica je odgovor na izazov u ostvarivanju prvog vrijednog i kvalitetnog kontakta s publikom, koji često imaju stručnjaci koji pruzaju intelektualne i usluge poslovnog savjetovanja, a koji žele postići: 

✅Interakciju sa svojom publikom 

✅Najbolje pokazati svoju ekspertizu 

✅Dati vrijednosti po kojoj mogu biti zapamćeni, koja im može otvoriti vrata budućoj suradnji


DXradionica
Kratki video o radionici, kome je namjenjena, njenom cilju i načinu kako ćemo raditi.

kome je namjenjena radionica?

Radionica je namjenjena stručnjacima koji pružaju intelektualne, terapeutske, savjetodavne I druge poslovne usluge. Cilj radionice je da u praktičnom I vođenom procesu osmislite I dizajnirate svoj autentičan projekt (sadržaj, način inicijalnu ponudu …) za aktiviranje komunikacije s publikom, kojim se možete pozicionirati kao stručna I pouzdana osoba koja želi I može pomoći svojim potencijalnim i budućim klijentima. 

Većina stručnjaka se trudi pokazati svoju ekspertizu najbolje što mogu, kako bi ih oni kojima treba njihova pomoć primjetili.

PRAKTIČNA PRIMJENA DESIGN THINKING-A (link)

Moje osobno, I iskustvo mojih klijenata – a kroz moje različite DT radionice je do sada prošlo preko 100-tinjak ljudi, je da je najbolje osmisliti mali, vrijedan “showcase” projekt koji zorno pokazuje našu ekspertizu i kojim dajemo vrijednosti našoj publici.
.
No osmisliti takav projekt ponekad nije lako jer želimo da on zadovolji puno zahtjeva: 
– da bude stručan i kvalitetan, da odražava istinske vrijednosti naše struke
– da je zanimljiv, potreban i vrijedan našoj publici
– da je kratak i jasan “showcase” načina kako im možemo pomoći
– da potakne ugodnu interakciju I komunikaciju, 
– te da otvori vrata prema budućoj suradnji.
.
Koristeći u praksi metodologiju Design Thinking-a možemo u nekoliko koraka osmisliti I napraviti takav sadržaj.
.
I uz to, Design Thinking je zabavan, dinamičan, inspirativan I kreativan proces, koji, kad ga na radionici naučite, možete dalje raditi i sami.
.
Design Thinking nije marketinška tehnika, već metodologija za razvoj proizvoda, procesa i usluga. Ali ima veliki utjecaj i na marketing – vjerujem da ste taj efekt već negdje primjetili – kad imate dobro osmišljen proizvod/uslugu ona u sebi uvijek ima sjeme zanimljive promocije kojeg algoritmi vole, PR se počne dogadjati sam od sebe, riječ dobre preporuke se krene brzo širiti.
.
Ako osjećate da bi vašem poslu koristilo dodati još vrijednosti, inspiracije i srca u očima vaše publike, veselilo bi nas da nam se pridružite na sljedećoj radionici.

Najava sljedećeg termina radionice

Sljedeća radionica praktičnog Design Thinkinga posvećena izradi value-based projekta (sadržaja, inicijalne ponude, shocase-a …) namjenjena osobama koje pružaju intelektualne, terapeutske, zdravstvene, savjetodavne I druge vrste poslovnih usluga održava se:

➡️Četvrtak, 4.7.2019, od 9 do 16 sati, na adresi Pantovčak 125c, Zagreb ✅

Cijena i način plaćanja

Early bird cijena je 870kn, a vrijedi za prijave do 30.6. Puna cijena je 1.270kn.
Plaćanje na žiro račun poduzeća ili kreditnim karticama putem servisa Agentcash (kreditnim karticama ZaBa-e do 6 rata) ili putem servisa Entrio (sve kreditne kartice).
Radimo u maloj grupi.

Prijave emailom na hello@dijananovak.com . Podatke i linkove za uplatu dobiti ćete nakon prijave.

Plan radionice

Radionica se sastoji od 3 dijela:
✅ kratkog pripremnog rada prema materijala koje ćete dobiti mailom tjedan dana prije radionice
✅ zajedničke praktične radionice koja će se održati u četvrtak, 4.7.2019, od 9 do 16 sati, u prostoru na adresi Pantovčak 125c, Zagreb
– radionicu započinjemo brainstormingom prema materijalu koji ćete pripremiti
– nakon toga slijedi ideacija i osmišljavanje vašeg prvog prototipa
– konstruktivni feedback na prvi prototip
– te nakon pauze za ručak još jednom ponovljen ciklus od ideacije do unapređenije varijante sadržaja
– smjernice kako implementirati sadržaj na vaše platforme
✅ zajedničkog TC sastanka za follow-up nakon radionice, u roku 7 – 10 dana po završetku radionice (vrijeme ćemo dogovoriti na radionici)

Cilj radionice

Cilj radionice je da u praktičnom I vođenom procesu osmislite I dizajnirate svoj autentičan value-based sadrzaj /inicijalnu ili aktivacijsku ponudu, ili neki drugačiji “showcase” model kojim se možete pozicionirati kao stručna I pouzdana osoba koja želi I može pomoci svojim potencijalnim i budućim klijentima. 

O mojem iskustvu u izradi value-based sadržaja

Uz stručni background, samo tijekom prošle godine sam osmislila i svojoj publici predstavila različite vrijedne sadržaje: 3-dijelni video tečaj, nekoliko kraćih pdf dokumenata, manji priručnik design-thinking starter i veći priručnik o tome kako koristeći metodologiju design thinking-a digitalizirati svoj posao (download za oba).

Uz to, moja publika je dobila i nekoliko besplatnih video tečajeva, te nekoliko desetaka kratkih tips&tricks videa, dnevne kratke & slatke motivacijske slajdove, te članke i postove na LinkedIn-u, članke objavljene na CustomerThink portalu, a redovito se družimo i na meetup-ovima koje organiziram (i na koje ste svi pozvani).

Koristeći ove materijale na svoju mail listu sam upisala preko 700 ljudi, a preko 100 njih mi je ukazalo povjerenje za rad sa mnom. Publika s kojom radim polako teži biti internacionalna.
Svoje klijente sam vodila kroz proces razvoja njihovih value-based projekata i sadržaja: različitih pdf materijala, kratkih videa, specifičnih kompleta audio i pisanih materijala, ali i posebnih ponuda osmišljenih u skladu s njihovom strukom, koje targetiraju internacionalna tržišta.

Imate li još koje pitanje?

Želite li kratko porazgovarati o tome da li je ova radionica za vas? Javite se mailom (hello@dijananovak.com) i dogovoriti ćemo se za 15min razgovora putem skype-a.

Za sve informacije i rezervaciju vašeg mjesta pošaljite mail na hello@dijananovak.com