Vjerujem da ste odlični u onome što radite, i da imate znanje i strast potrebne da Vašim klijentima promjenite život na bolje.

Isto tako vjerujem da istražujete načine kako biste to isto uspješno, jednostavno i inspirativno prikazali cijeloj svojoj publici, kako bi vas ljudi koji trebaju vaše usluge znali da postojite, lakše došli do vas i prepoznali.

Design Thinking radionice vas neće samo upoznati s tom zabavnom, inspirativnom i ljudski-orijentiranom metodologijom osmišljavanja sadržaja, procesa i usluga, već ćete na njima imati priliku raditi na vašim vlastitim temama.

Kakva poduzeća se služe metodologijom Design Thinkinga, i zašto? Radeći tom metodologijom pronaći ćemo i vaš autentičan način rada na sadržaju, onaj koji vam je najlakši za provesti u djelo, i koji bi mogao imati najbolje efekte na vašu publiku.

U ovom videu vam pričam o različitim sadržajima koje sam metodologijom design thinkinga osmislila, i rezultatima koje sam putem tih sadržaja ostvarila.

Cjelodnevna radionica je podjeljena na dva dijela, odnosno dvije iteracije rada na osmišljavanju i izradi sadržaja. Ovaj video govori o planu rada koji ćemo imati, i tome kako ćemo raditi, te tome koji je cilj radionice.