TESTIMONIALS / DOJMOVI

INDIVIDUAL COACHING

Working with Dijana helped me a great deal when I desperately needed clarity. Means, having somebody see my situation and my messy ideas about how to possibly move forward from an outside perspective – yet with the understanding for what my (online) world as an artist looks like.
Her quiet, sovereign evaluation of my struggles lead to a doable structure and even a timeline that puts things within reach, taking the overwhelm out of the equation.
Besides all the business and tech stuff – which she’s excellent at due to her design thinking approach, which I totally get, yey!! – she’s a wonderful person, empathetic, calm , ‘you can do this’, and a joy talking to. Thank you so much for your help and for seeing the value in my work!!

❤

Brigitte Dörnerová http://www.dark-smile-studio.com/ 21/06/2019

CUSTOM WORKSHOP AN TAILORED PROGRAMS / COMPANIES AND ORGANISATIONS

Zadovoljni smo praktičnim Design Thinking radionicama koje je za nas osmislila Dijana Novak Krešić. Ove radionice su nam pomogle da na naše društvene mreže postavljamo dobar i našim pposjetiteljima zanimljiv sadržaj. Uz to, zabavan i inspirativan način rada nas je povezao, nasmijao i onogućio nam da naučimo nešto novo i o drugačijim načinima rada i razmišljanja, ali i jedni o drugima.

CENTAR ZA REHABILITACIJU ZAGREB, ORLOVAC https://www.facebook.com/crzorlovac/ 21/06/2019

PRACTICAL DESIGN THINKING COURSES AND WORKSHOPS / PRAKTIČNE DESIGN THINKING RADIONICE

Način raščlambe ideje prezentiran modulima tečaja Tvoja odlična ideja izuzetno je dobar u sagledavanju svih segmenata važnih u realizaciji same ideje. Omogućuje detaljan pristup ideji i svim njezinim segmentima važnima kako za realizaciju, tako i za održivost. Dodatni plus je u tome što je tečaj doista vođen i što se napredak sudionika kvalitetno prati kako ne bi zaostajali za drugima. Vjerujem da će tečaj biti mnogima koristan u razradi i realizaciji svoje ideje!

Marijeta Matijaš, poslovna savjetnica i lektorica www.kreacija.info, www.poslovnakomunikacija.com 19/08/2018

Napisala sam da su zadaci teški, što ne znači da mi to nije odgovaralo! Naprotiv! Zahtjevnost i ozbiljan pristup prema poslu i razradi poslovnog plana je potrebna. Teški su, ali ne na način da odustaneš od njih, nego da shvatiš s kojim možebitnim preprekama si suočen na putu od ideje do realizacije iste. Uvijek je dobro pogledati ono o čem misliš godinama iz malo drugačijeg kuta i sabrati sve misli i ideje na jedno mjesto. Na ovaj način je to bilo puno lakše učiniti, do te mjere da se sad osjećam spremno napisati poslovni plan i predati ga u ruke države :D. Hvala ti Dijana.

Andreja Hotko Pavić www.soulcraftzone.com 02/08/2018

Inspirativan tečaj koji točno na pravi način osnažuje pojedinca u uobličavanju poslovne ideje.

Saša Radić , Radni terapeut www.artisincludum.hr 02/08/2018

Odličan tečaj. Od teške problematike početnika- kako i što prvo, uz opuštene, kreativne i motivirajuće zadatke do Aha efekta i cijelog plana u samo par tjedana! Zvuči nemoguće, ali usudi se probati 😉

Nikolina 02/08/2018

Moja ideja se u ovom tečaju napokon čini ostvariva.

Sonja 02/08/2018

Nadasve jednostavno, poučno i motivirajuće

Mija 02/08/2018

Dijana je obuhvatila sve segmente od ideje do realizacije .Smatram da na papiru i samim načinom vođenja grupe je pokazala visoki stupanj kompetentnosti oko teme Od Ideje do realizacije . Na svakom je da odluči dal će krenuti u Hrvatskoj u poduzetničkr vode . Ja svakako hoću dok odradim posao u Austriji isto kao poduzetnica .

Mirjana 90 min sa uspješnim poslovnim ženama 02/08/2018

Bez obzira koliko ste u poduzetništvu, ili se tek namjeravate upustiti, svako AHA će vam dobro doći, a na ovom tečaju ćete ih sigurno imati dosta.

Karmen 02/08/2018

CREATIVE BUSINESS DRIVE WORKSHOP

I like that the real problems were addressed and solved and that we learned how to become an online entrepreneur.

Robert 21/06/2019

I’m very satisfied with the workshop. I got many useful pieces of information and insights, especially about the content strategy for my channel.

Iva Kralj https://www.instagram.com/inspire_bracelets/ 21/06/2019

I like the way the workshop was presented and the easy-going approach. Overall evaluation, 5 of 5!

Kristina Brdar https://glutenbio.hr/ 21/06/2019

What I liked the most is easy going approach combined with professional expertize. I liked the combination of strengths within this framework.

Ivan Radić 21/06/2019

I liked the easy-going way of presentation, and I’m under the impression that Dijana’s very skilled and experienced in this field. I’m very satisfied with the workshop. I’ve got many useful tools that will help me time and go faster and further in my business idea development.

Ivana Klement 21/06/2019

I had a very good time and got many useful pieces of information. I hope this is a good drive towards to what I want and love to do.

Maja Klancic 21/06/2019

My ideas are confirmed here, the challenges have to be solved using a systematic and step-by-step approach.

Suzana Gyofi 21/06/2019